Anslag inom vård/utveckling av barn eller undervisning/utbildning

mats klebergs stiftelse

Observera att anslag inte beviljas till privatpersoner

Här får du information om de olika stegen för att söka anslag. Det är viktigt att du läser instruktionerna innan du skapar konto, loggar in och påbörjar en ansökan.

 

Digitalt ansökningsförfarande

Stiftelsen tar emot ansökningar en gång per år. Du ansöker i vårt digitala ansökningssystem. Ansökan öppnar den 15 februari och ska vara stiftelsen tillhanda senast den 8 april kl. 23:59.

Behandling av personuppgifter, Dataskyddspolicy

 

Skapa konto

Det första du ska göra är att skapa ett konto med vilket du kan logga in till det som ska bli ”Min sida”. Det är här du hittar dina påbörjade eller inlämnade ansökningar.

När du registrerat dina uppgifter kommer ansökningssystemet att skicka ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att dina uppgifter är korrekta. Detta kan dröja några minuter. Klicka på länken som finns i e-postmeddelandet för att verifiera ditt konto.

 

Ny ansökan

Välj ”Påbörja ny ansökan”/Generell ansökan och fyll i din ansökan steg för steg med den information som efterfrågas, se nedan. De fält som är obligatoriska blir gröna när du fyllt i dem. Observera att stiftelsen ej godkänner enbart hänvisning till bilaga. Du kan när som helst klicka på ”Avsluta (spara)” för att spara din påbörjade ansökan och logga in senare för att färdigställa den.

Om något av de obligatoriska fälten inte är ifyllda kommer du inte att kunna lämna in ansökan. Gå tillbaka och fyll i de fält som inte blivit gröna.

När du är klar klickar du på ”Lämna in”. Då hamnar din ansökan i stiftelsens inkorg och kan inte längre revideras av dig. Du kan nu gå tillbaka till din sida och påbörja en ny ansökan eller titta på de ansökningar du lämnat in.

 

Att fylla i formuläret

Fyll i alla obligatoriska fält. Att tänka på:

Steg 2: Vid Ansökan avser – välj undervisning/utbildning eller vård/utveckling av barn.

Vid Beskrivning – Stiftelsen ser helst att projektet tydligt sammanfattas. Vid behov, komplettera med bilaga.

Steg 4: Vid Övriga sökta bidrag – ange om medel för samma ändamål sökts eller erhållits.

Vid Bankuppgifter – ej relevant. Om medel beviljas kommer rekvisitionsblankett att skickas ut.

 

Till Ansökan